Reprezentant avon

Inscrie-te ca Reprezentant AVON !

Reprezentant Avon

Cauți un job part–time? 

Sau ești studentă?

Astăzi sansa e de partea ta!

N-o lăsa să-ți scape!

 

 

Este ceva foarte plăcut şi chiar profitabil.

Nu contează dacă eşti elevă, studentă sau salariată, nu trebuie să faci vreun curs special şi nici nu plăteşti taxă de înscriere, este suficient să-ţi placă produsele cosmetice şi să-ţi doreşti un venit uşor de obţinut.

Hai sa-ti explic ce inseamna sa fii Reprezentant Avon :
Sa fii Reprezentant Avon inseamna sa fi partenerul de incredere al unei companii americane cu o traditie de 125 ani pe piata cosmeticelor. Sa fii Reprezentant Avon inseamna in primul rand sa te bucuri de toate BENEFICIILE AVON.

comanda produse avonSa fii Reprezentant Avon inseamna sa ai posibilitatea  sa castigi bani intr-un mod ce se potriveste  cu stilul tau de viata, cu programul tau si cu aspiratiile tale. Comisionul din vanzari Avon poate ajunge la 40 %.

Sa fii Reprezentant Avon inseamna sa ai sansa de a-ti construi o afacere cu un potential nelimitat de dezvoltare indiferent de varsta, de experienta, de educatie, de locul de munca. Ca Reprezentant Avon ai sansa sa promovezi in domeniu, sa devii Lider Avon sau mai mult.

 FII PROPRIUL TAU SEF !!!

A fi Reprezentant Avon iti ofera o sursa inepuizabila de satisfactii, profitand de Beneficii Avon campanie de campanie participand la programele motivationale tentante, create special pentru tine, cu premii in produse Avon ; toate acestea fiind in plus, peste comisionul din vanzari Avon.

Ca Reprezentant Avon te poti adresa oricui, indiferent de sex, varsta sau statut social. Primii tai clienti vor fi familia ta, prietenii, vecinii, colegii de servici, fostii colegi de scoala, etc. Acestia la randul lor te pot recomanda ca Reprezentant Avon si colegilor lor de scoala, vecinilor, rudelor, etc, astfel incat sa-ti maresti numarul de clienti ce-ti vor aduce un comision de vanzari Avon mai mare !

Daca am reusit sa te conving ce inseamna Reprezentant Avon nu-ti mai ramane decat sa completezi formularul si sa mi-l trimiti. Vei fi contactat in cel mai scurt timp şi vei primi imediat pachetul de înscriere cu broşuri şi materiale informative. Acesta este gratuit şi nu te obligă la nimic, îţi dă doar şansa de a testa această activitate de Reprezentant Avon. Tot ce trebuie să faci este să arăţi broşurile primite prietenelor şi colegelor tale şi să notezi comenzile lor. Poţi să alegi şi tu cadouri deosebite pentru cei dragi!

Produsele îţi vor fi livrate acasă în cel mai scurt timp. Primeşti cadouri chiar de la prima comandă, premii la competiţiile organizate, câştigi între 15-40% din valoarea comenzii şi ai şansa de a promova. Plăteşti produsele comandate (minus discountul tău) abia după 18 zile. Nu-i aşa că sună bine? Aşteptăm mesajul tău cât mai curând.

VREI SA AI BANI ? VREI SA N-AI SEF ? VREI SA FACI CE VREI, CAND VREI SI CUM VREI ?

Daca esti o persoana ambitioasa, dinamica, cu spirit de initiativa, abilitati de comunicare si-ti place sa lucrezi in echipa atunci esti profilul perfect pentru a fi LIDER AVON. AFLA CUM AICI !

Aici poti afla totul despre activitatea de Reprezentant AVON. Inscrie-te aici ca Reprezentant Avon si primesti automat un cadou.

Cum sa devii reprezentant Avon sau lider Avon atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Inscrie-te gratuit ca Reprezentant Avon si ai comision de 40% + cadouri lunar si oferte speciale doar pentru tine.

Click aici pentru a vizualiza brosura Avon.

avon afacerea ta online – reprezentant avon bucuresti